27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

A.S. Watson

Wij zoeken Top Talent!  

 

Deel jij onze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid? Maak dan kennis met A.S. Watson Benelux, het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper! 

 

More brands, more opportunities  

Met meer dan 1600 winkels en 24.000 werknemers in de Benelux, komt ons succes niet aanwaaien, maar hebben we dit te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. 

Door het succes van onze winkelformules zoeken wij Young Professionals die met ons verder willen groeien! Met onze 2 jarige Traineeship programma’s bieden we je de mogelijkheid om jezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten.  

Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt, want ook dit jaar zijn we wederom uitgeroepen tot Top Employer 

We kijken er heel erg naar uit je te ontmoeten tijdens het Nijmegen Career Event. Hier kunnen we je meer vertellen over onze organisatie en jouw mogelijkheden bij A.S. Watson, de marktleider in Health & Beauty in Europa!  

Jos Albers (Teamleider Finance): “Na de afronding van mijn studie bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik bij A.S. Watson terechtgekomen in de functie van Trainee Finance. Na 4 jaar heb ik hier al veel kansen gekregen en ben ik nog lang niet uitgeleerd! Graag vertel ik je er meer over. Zie ik je dan?” 

 

Statistieken 

  • Gemiddelde leeftijd36  

  • Man/vrouw verhouding40 / 60  

  • Aantal stageplaatsen30 

  • Aantal academici aangenomen per jaar 90