27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Bovemij

Algemene informatie over Bovemij 

Wij zijn Bovemij: dé financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche. Wij helpen ondernemers in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen met onze verzekeringen, financieringen, rechtshulp en data-oplossingen. We zijn een bedrijf in beweging. Zo zijn we afgelopen jaar samen met onze moeder BOVAG gestart met viaBOVAG.nl: het nieuwe online mobiliteitsplatform van Nederland. Er werken op dit moment meer dan 700 mensen bij Bovemij of een van onze labels, van wie de meerderheid kantoor houdt in Nijmegen.  
  
Wat heeft Bovemij studenten te bieden 

We zijn een succesvolle club met leuke mensen en uitdagend werk! Elke dag proberen we onze klanten nog blijer met ons te laten zijn dan de dag ervoor. We zoeken mensen die ons verder kunnen helpen, die begaan zijn met elkaar en we doen er alles aan om daarvoor de juiste werkomgeving te creëren! Je krijgt bij ons veel kansen, je bouwt mee aan onze organisatie. En je wordt gezien: je doet ertoe! 
 
Wat de carrièremogelijkheden binnen Bovemij zijn (denk bijvoorbeeld aan een anekdote van een oud- Radboud student)

We zijn de afgelopen jaren flink in omvang gegroeid. Ons medewerkersbestand is daardoor erg divers: we hebben veel starters in dienst, maar ook mensen die zich al enkele tientallen jaren Bovemijaan mogen noemen. De enige reden dat dat mogelijk is, is omdat je bij ons de vrijheid krijgt om je werk inhoudelijk vorm te geven en je te ontwikkelen; ondernemerschap wordt daarbij erg gewaardeerd. Geen dag is bij Bovemij hetzelfde!  
 
Wat voor workshop/ presentatie Bovemij zal geven op het NCE

Tijdens NCE zullen studenten in een informele en interactieve setting kennis maken met Bovemij: een van de grootst bewaarde geheimen van Nijmegen!  
 


Statistieken met de gemiddelde leeftijd van werknemers, de man/vrouw verhouding, het aantal stageplaatsen, het aantal academici dat jaarlijks wordt aangenomen etc. 
Omzet 2017: €369 miljoen 
Winst 2017: € 27,7 miljoen 
Ratio mannen en vrouwen in % 2017: 51/49 
Gemiddelde leeftijd: 41,0 
Gemiddelde diensttijd in jaren: 9,8 
Aantal stageplaatsen per jaar: 15 (HBO/WO) 
 
 
Recruitment 
Annelieke de Vries 
E-mail: a.devries@bovemij.nl