27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Calco

Uniek IT traineeship, ongeacht je studierichting! 

Ben jij ambitieus, leergierig en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Dan is ons unieke IT-traineeship de Calco MasterClass® iets voor jou! We zijn jaarlijks op zoek naar meer dan 400 enthousiaste starters met hbo/wo-denkniveau.  Je wordt in twee maanden betaald opgeleid tot IT-professional en gaat vervolgens 22 maanden aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Geen studieachtergrond in de IT? Geen probleem, ruim 95% van onze trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je affiniteit hebt met IT en niet kunt wachten om aan de slag te gaan.   

Over Calco 

Calco is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie. We zijn gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van startende én ervaren IT-professionals en hebben sinds onze oprichting in 2004 al meer dan 1600 professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers is daarbij belangrijk, want bij Calco geloven we dat jij het meeste uit jezelf kunt halen als je echt op je plek zit.  

Wist je dat… 

  • De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers 27 jaar is? 

  • De man/vrouw verdeling bij Calco 63/37 is? 

  • De Calco MasterClass is uitgeroepen tot Traineeship of the Year in 2016 en 2017? 

  • Wij voor hele gave opdrachtgevers mogen werken die vrijwel uitsluitend behoren tot de Top 200 van Nederlandse bedrijven?