27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Crowe Peak

Welcome aboard! 

Werken bij Crowe Peak is werken aan je toekomst! Je maakt deel uit van een organisatie met een historie van meer dan 90 jaar. Onze collega’s zijn werkzaam binnen de audit, accountancy, belastingadvies, bedrijfsjuridisch advies, global mobility en payroll & hr services. Onze klantenkring bestaat uit middelgrote en grote, lokaal en internationaal opererende organisaties. 

Bepaal je eigen pad 

De diverse teams bij Crowe Peak ondersteunen ondernemers en hun organisatie en creëren samen met hen waardevolle en blijvende oplossingen.Als starter word je bij ons in het diepe gegooid; je leert hierdoor op een snelle manier de organisatie kennen. Je maakt kennis met alle facetten binnen de afdeling waar je werkzaam bent en hebt vaak direct contact met klanten. Je werkzaamheden kunnen gericht zijn op de lokale praktijk of juist meer op de internationale klanten. Je kiest uiteindelijk wat het beste bij jou past. 
 
Je werkt graag zelfstandig, maar je weet ook je collega’s te vinden voor vraagstukken van klanten. Je houdt ervan om in een informele sfeer te werken. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien in je vakgebied. Bij Crowe Peak bepaal jij jouw weg en zijn er legio mogelijkheden. 
 
Internationaal netwerk 
Crowe Peak is lid van Crowe Global. Crowe Global is nummer acht op de wereldranglijst van internationale accoutantsnetwerken en heeft leden in meer dan 130 landen wereldwijd.  
 
Crowe Peak biedt je de mogelijkheid deel te nemen aan het Global Employee Exchange Program, een uitwisselingsprogramma met collega-kantoren binnen het netwerk. Het programma staat open voor iedereen die eraan wil deelnemen. Het geeft je de kans om voor twee of drie weken te werken met onze internationale collega’s en hun klanten en om (werk)ervaringen uit te wisselen.