27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Grant Thornton

Algemene informatie over Grant Thornton 
Grant Thornton is een Accountancy- en Adviesorganisatie. Met bijna 500 werknemers verspreid over zeven vestigingen in Nederland, behoren we tot de middelgrote kantoren in Nederland. Internationaal gezien zijn we een stuk groter met ruim 50.000 collega’s over meer dan 130 landen. De meeste vestigingen in Nederland liggen in de randstad, maar sinds 2016 hebben we ook een vestiging in Arnhem. Onze vestiging in Arnhem is hard aan het groeien, dus daar zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s! 

Grant Thornton is opgedeeld in diverse service lines. Dit houdt in dat we fiscale collega’s hebben, collega’s in de adviespraktijk, maar ook een grote groep accountants. We hebben een grote groep jonge collega’s (zo hebben we collega’s die starten als Junior Assistent Accountant na het VWO, maar ook veel starters na het HBO of WO) waarvan een groot gedeelte deeltijd nog doorstudeert tot AA-accountant of RA-accountant. Er lopen ook veel ervaren professionals rond bij Grant Thornton.  

Een carrière bij Grant Thornton 
“An instinct for growth”, dat is het motto van Grant Thornton. Als student bieden we jou al de ruimte om de praktijk in te groeien door jou een afstudeerplek te bieden. Naast dat je in dit geval je scriptie bij ons kunt schrijven, bestaat er ook de mogelijkheid om een periode mee te draaien in de praktijk. Ieder jaar hebben we op de verschillende vestigingen afstudeerplekken. 

Verder groeien kun je na je afstuderen als starterDie groei faciliteren en stimuleren wij als Grant Thornton. Als je bij ons begint, vinden we het belangrijk dat je jezelf niet alleen op vaktechnisch gebied ontwikkelt, maar dat je ook op een breder vlak groeit. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de organisatie goed leert kennen. Je maakt als starter daarom deel uit van onze Traineegame: een programma in het eerste jaar dat je bij ons werkt waarin je met alle starters alle (Nederlandse) vestigingen langsgaatsoft skill-trainingen krijgt en werkt aan casussen uit de diverse service lines. Aan het eind van het programma reizen we met de hele groep starters af naar Londen om een bezoek te brengen aan ons hoofdkantoor. 

Grant Thornton op het Nijmegen Career Event 

Een accountant heeft goede soft skills nodig. In deze workshop gaan we in op communicatieve vaardigheden. Wil jij weten hoe je het beste met je klanten kunt omgaan? Hoe je soms in lastige situaties op een professionele manier tot een oplossing kunt komen? Hier zullen Bouke Verburg (Manger Audit in Arnhem) en Stephanie Kruythof (Recruitereen workshop over geven.