27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Itrainee

Algemene informatie over Itrainee 

ITrainee begeleidt net afgestudeerde Bachelor en Master studenten in het vinden van een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Consultancy of eindklant. De trainee mag kiezen. Maar wel heel persoonlijk! 
Het traineeship bestaat uit drie perioden: 
• Is dit werkelijk wat bij mij past? 
• Een betaalde opleiding van drie maanden 
• Inzet bij een van onze vele klanten ondersteund door je persoonlijke coach. 

Samen gaan we eerst zorgvuldig na waar je goed in bent. ITrainee heeft daarvoor een bijzondere test, die je inzicht geeft in jouw kwaliteiten. Je krijgt informatie over het traineeship en de gelegenheid om met de honderden trainees, die jou voorgingen, te praten. Waarom hebben zij deze keuze gemaakt. En hoe denken zij daar nu over. Als jij en wij overtuigd zijn, begin je met een drie maanden durende Business SAP Opleiding. 

Wat heeft Itrainee studenten te bieden 

Wil jij bezig zijn met procesoptimalisatie? Klinkt het adviseren van bedrijven jou als muziek in de oren? Ben jij communicatief vaardig en houd je ervan om problemen en (technische) puzzels op te lossen? Dan ben jij mogelijk onze SAP trainee in de dop! 

Bij ITrainee start je direct aan ons SAP Traineeship, een perfecte start van jouw carrière als SAP consultant. SAP is wereldwijd gezien de grootste leverancier van Business Software en vele grote bedrijven werken hiermee. SAP gaat met haar tijd mee en ontwikkelt zich iedere dag. Een innovatieve branche!  

Je begint als trainee met het 3 maanden durende SAP College waarbij jij zowel functioneel als technisch wordt opgeleid. Van SAP Functional (business), SAP Engine (techniek) tot jouw SAP Specialisatie. Je wordt specialist op één van de vele deelgebieden die SAP kent. Wij helpen jou met de keuze voor een werkgever waar jij je thuis gaat voelen. We begeleiden je tijdens de eerste periode van 15 maanden bij jouw klant en vervolgens treed je daar in dienst. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland, met een focus op Midden Nederland, Randstad en Noord Brabant. 

Wat de carrière mogelijkheden binnen Itrainee zijn (denk bijvoorbeeld aan een anekdote van een oud- Radboud student) 

(Lars, oud-Radboud student aug '16 gestart aan het traineeship) 

'Als afgestudeerd bedrijfskundige kwam ik er al snel achter dat er geen ontkomen aan IT is binnen mijn vakgebied. Om écht iets voor klanten en organisaties te kunnen betekenen is enkel bedrijfskennis niet meer genoeg. SAP is één van de marktleiders in de ERP en Cloud industrie en vormt dan ook een logisch vertrekpunt als je bedrijfskunde met IT wilt combineren. 

Als junior binnen het Business Intelligence (BI) vakgebied houd ik me bezig met het formatteren en opslaan van data, het interactief visualiseren van deze data en het afstemmen van de bijbehorende business eisen. Binnen de organisatie waar ik nu werkzaam ben houd ik me voornamelijk bezig met de nieuwste trends en tools binnen het BI vakgebied en word ik door mijn manager voornamelijk ingezet als de schakel tussen de business en de meer ervaren BI consultants.' 

Wat voor workshop/ presentatie Itrainee zal geven op het NCE 

Business cases en persoonlijkheidsprofielen. 

Consultant worden... klinkt leuk, toch? Maar wat zijn nou belangrijke competenties van een goede consultant? Waar kun je tegenaan lopen als je straks het werkveld in gaat? We krijgen te maken met Business Cases, bedrijfsprocessen en (SAP)kennis, maar wat heb je aan deze kennis als je het niet over kan brengen? Hoe ga je nu samenwerking in een Business Case als je met heel andere type mensen moet gaan samenwerken? En wat voor type ben jij eigenlijk zelf? Wij gaan het dus ook hebben over jou! 

Tijdens de workshop nemen we onder andere deze vragen onder de loep. Ook kom je meer te weten over ITrainee zelf, en wat ITrainee voor jou kan betekenen. ITrainee begeleidt afgestudeerden naar een goed passende baan bij een mooi bedrijf. Je start het traineeship met een drie maanden durende opleiding in het SAP college. Je wordt ingezet bij één van de klanten van ITrainee en je krijgt een persoonlijke coach en begeleiding in deze periode. 

Statistieken met de gemiddelde leeftijd van werknemers, de man/vrouw verhouding, het aantal stageplaatsen, het aantal academici dat jaarlijks wordt aangenomen etc. 

Onze trainees zijn allemaal starters op de arbeidsmarkt. Wij geven les in groepen van gemiddeld 8 trainees en starten maandelijks een nieuwe groep, flexibel om in te stromen dus. Zo'n 90% heeft een afgeronde Masteropleiding.