27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

KPMG

Optelsom van talenten 

KPMG is een thuis voor talenten met persoonlijkheid. Met de meest uiteenlopende competenties. Wat je interessegebied ook is, samen met je team pak je uitdagingen op voor de meest uiteenlopende organisaties. En geef je antwoord op complexe vraagstukken van nu en van morgen. Wil jij het verschil maken voor bedrijven, markten en overheden die ertoe doen? Dan is KPMG de plek om je ambities waar te maken. 

Jij en KPMG 

In ruim een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren om het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. Vanaf dag één ben je een volwaardig onderdeel van het team en zit je met de beslissers aan tafel. In een cultuur waar we samen de schouders eronder zetten, veranderingen waarmaken én successen vieren. Met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. 

Hier werk je voor  

Bij KPMG werk je mét en vóór de meest uiteenlopende organisaties. Multinationals die de wereld voeden. Bedrijven die ervoor zorgen dat we kunnen wonen, werken en reizen. Financiële instellingen die de economie draaiende houden. Zo team je altijd met een bedrijf dat past bij jouw ambities. Voor wie je het ook doet, je gaat voor het best mogelijke resultaat. In samenwerking met de klant en je collega’s, vanuit je kracht om strategisch en analytisch te denken. Het vertrouwen dat je uitstraalt is de basis van langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt. 

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG. 

Ben je analytisch, ondernemendnieuwsgierig en een echte teamplayer? Heb je een universitaire opleiding die technisch, analytisch of financieel gerelateerd is of een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of BedrijfseconomieDan willen we graag met je kennismaken. Neem contact op met ons Recruitment team via onze website of social mediaJe kunt ook bellen (020) 656 7162 of een mail sturen naar recruitment@kpmg.nl. 

Nijmegen Career Event 

De presentatie op het Nijmegen Career Event zal gefocust zijn op het Audit vak.  

KPMG heeft functies openstaan voor: meewerkstages, scriptiestages & trainees. Je eerste werkgever kies je niet zomaar. Je wilt een goed begin en je ambities vanaf de allereerste dag waarmaken. Geselecteerd worden als Trainee Audit bij KPMG biedt je die uitgelezen kans. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in bijzondere projecten met diverse klanten, krijgt volop coaching van professionals en doet snel veel kennis en ervaring op.  Daarnaast krijg je vele kansen zoals bijvoorbeeld internationale projecten. Zo stoom je jezelf op een leuke manier klaar voor een topfunctie in de toekomst.  

Wil jij het verschil maken? 
 

Een aantal interessante statistieken:  

  • Man 66% vrouw 34% in Nederland 

  • 87% van de professionals bleef bij KPMG 

  • 12 kantoren in Nederland 

  • Gemiddelde leeftijd 31 jaar 

  • Ongeveer 200 starters voor Audit ieder jaar