27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Mainfreight

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener. Wij bieden de totaaloplossing voor luchtvracht, zeevracht, wegtransport en logistiek. We hebben een snelgroeiend team met meer dan 7500 teamleden wereldwijd. Wij zijn actief in 22 landen, en met 274 kantoren concurreren wij met 's werelds grootste spelers in de supply chain en logistiek. In Europa hebben we vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Polen, Rusland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Italië. 
 
Als team member van Mainfreight werk je met internationale, multinationale en innovatieve bedrijven. Jij biedt hen totaal oplossingen om hen te helpen efficiënter, responsiever en concurrerender te worden in hun markten. 
 
Ons motto is Special People - Special Company. We zitten allemaal vol met ''blauw bloed'' en de Mainfreight Way betekent dat onze service van Rotterdam naar Los Angeles, van Mexico City tot Sydney, uitstekend is. We zijn trots op onze sterke bedrijfscultuur en bedrijfswaarden. We zijn een organisatie met een platte structuur en richten ons op TEAM. Dit onderscheidt ons van andere bedrijven en andere spelers in de supply chain-industrie. Het succes van onze mensen is ons succes - daarom is de ontwikkeling van ons talent en het bieden van alle mogelijke kansen de kern van alles wat we doen. 

Eén van de kansen die Mainfreight biedt is het Future Leader Programme. In ons programma vervul je gedurende 3 jaar in diverse operationele rollen zoals Supply Chain Coördinator, Supervisor Warehouse, Sales executive. We bieden een gestructureerd ontwikkelprogramma met trainingen en coaching. Van het rijden op een heftruck tot het opstellen van een strategie samen met de managers; je wordt betrokken in alle Supply Chain activiteiten. Daarnaast is er een mogelijkheid om een internationaal pad te volgen. Samen creëren we jouw gewenste carrière pad. 

We hebben een sterke bedrijfscultuur waarin ‘promote from within’ erg belangrijk is. Wij zetten ons in voor het ontwikkelen van jou als persoon. Ook na het programma vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Ex-trainees van dit programma vervullen vandaag verschillende rollen, bijvoorbeeld Logistiek Operations Manager, European Sales Manager, Air & Ocean Branch Manager of European Controller! 

Buiten de traineeship zijn er veel andere mogelijkheden binnen Mainfreight. We gaan graag met je in gesprek om te kijken welke functie het best bij jou past. Mainfreight is ook altijd op zoek naar stagiaires.  

Deze, en andere-, vacatures, zijn beschikbaar op https://careers.mainfreight.com