27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

SeederDeBoer

Je studie afgerond en klaar voor een carrière als consultant?

SeederDeBoer zoekt Young Professionals. 

Over SeederDeBoer

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. We zijn met name actief bij maatschappelijke organisaties, in de zorg, bij woningcorporaties en in de financiële sector. Hier brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van inhoudelijke adviezen, coaching en programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar wij ons op richten zijn uiteenlopend, maar ze kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT.  

Young Professional Programma 

Heb je net een masteropleiding bedrijfskunde, economie, econometrie of een technische opleiding afgerond? Heb je de ambitie om uitdagende organisatievraagstukken aan te pakken? Ben jij een sterke persoonlijkheid en wil je stevig investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling?  

Dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons Young Professional programma.  

Met het Young Professional programma investeren wij flink in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. In twee intensieve jaren vol met uitdagende opdrachten, opleidingen (persoonlijk en inhoudelijk) en de nodige feedback leer je jezelf erg goed kennen. Dit biedt een uitstekende basis voor de volgende stappen in jouw carrière.

Tijdens het programma werk je in verschillende klantopdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support of analyse, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant en aan jouw eigen ontwikkeling. Vanuit SeederDeBoer word je gecoacht en ondersteund in je opdracht. 

Wij zoeken ondernemende mensen. Het wordt gestimuleerd om verder te denken dan de kaders die zijn meegegeven in je opdracht. SeederDeBoer is een snel groeiend adviesbureau dat daarom ook nodige interne uitdagingen met zich meebrengt, ook hierbij wordt jouw inzet gewaardeerd. 

Workshop 

Tijdens de workshop zullen we samen het adviesvak verkennen, inclusief wat jij daarin kunt betekenen, en gaan we aan de slag met een uitdagende case om een gevoel te krijgen bij het soort vraagstukken waar je mee te maken kunt krijgen als adviseur bij SeederDeBoer.  

Solliciteren kan via www.seederdeboer.nl!