27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

Alliander

Wij zijn Alliander, leuk u te ontmoeten! 

Alliander is een energie-expert met meer dan 100 jaar ervaring. We zorgen ervoor dat meer dan 5 miljoen klanten dagelijks toegang hebben tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Wij houden ons bezig met het beheer en de installatie van elektriciteitskabels en gaspijpleidingen in de regio's Noord, Oost en West. Misschien zelfs in jouw buurt?

 

Onze bedrijfscultuur  

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: gevoelig, samen en slim. Elke dag voeren we ons werk met passie uit en zoeken we naar de beste oplossingen om onze diensten te verbeteren. Wil je ook werken in een inspirerende en dynamische omgeving? Samen met hardwerkende collega's met een passie voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om uw ideeën te ontwikkelen? Dan kun je zeker je energie verliezen bij Alliander.

 

Wat kan je doen? 

Bij Alliander kun je aan verschillende kwesties werken: hoe manage je een team van gas- of elektrische monteurs dat in de hele regio werkt? Hoe sluit u sensoren aan op een bestaand elektriciteitsnet? Welke keuzes moeten we maken voor het energienetwerk in 2035? Hoe verander je een probleem in een kans voor de hele organisatie? Omdat het energielandschap voortdurend in ontwikkeling is, zijn uw mogelijkheden eindeloos.

 

 
De Alliander traineeship 

Wij van Alliander geloven in de kracht van verschillende achtergronden en ervaringen. De drive en nieuwsgierigheid om onze samenleving duurzamer te maken, zijn minstens zo belangrijk voor ons als een goed CV. Binnen het traineeship Alliander hebben we vier richtingen op het gebied van Management, Technologie, IT en Financiën. Als trainee krijg je alle ruimte om je eigen interpretatie te geven aan projecten die je bij Alliander voor 1,5 tot 2 jaar zult uitvoeren. Daarnaast volgen jij en je medecursisten een intensief en persoonlijk ontwikkelingsproces in het onderwijsinstituut De Baak. Op deze manier kunt u groeien als persoon en kunt u zich razendsnel ontwikkelen tot een professional.

 

Cijfers en feiten 

Locatie en hoofdkantoor: Arnhem

Oprichtingsjaar: 2009

Kantoren: 13 Nederland, 1 Duitsland

Aantal werknemers: 7.100

Gemiddelde leeftijd: 40 jaar

Mannelijk / vrouwelijk verhouding: 75% mannen, 25% vrouwen

 

Aantal academies dat jaarlijks moet worden ingehuurd: 600

Aantal stageplaatsen voor academici: 100 per jaar

 

Wilt u meer weten? 

Als u in een mooie toekomst wilt investeren, willen wij in u investeren! Ontdek jouw uitdaging op werkenbijalliander.com/traineeships

 

 

Contactgegevens 

Annalyn Brugman en Harriet Overgaauw

starter@alliander.com

Utrechtseweg 68, Arnhem

Nummer: 06-26064646