27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

EY

Those who ask the right questions will go further.

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een bedrijf of organisatie alleen. Ons internationale doel is: bouwen aan een betere werkomgeving. Hiermee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan het bedrijf van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een betere werkomgeving.

We doen dit voornamelijk door de juiste vragen te stellen ('Betere vragen', noemen we ze): omdat hoe beter de vraag, hoe beter het antwoord. En hoe beter het antwoord, hoe beter de wereld zal werken. Elke EY'er - op elke plaats in onze organisatie - speelt hierin een rol. Elk advies, elke administratieve controle, elk contact met een klant, een collega of de buitenwereld draagt ​​bij aan dat hogere doel.

Hoogst presterende teams

Binnen EY geloven we dat teams met specialisten met verschillende achtergronden en talenten de beste resultaten zullen bereiken. Voor onze klanten, voor hun directe omgeving en voor de wereld om ons heen.

Om deze teams samen te kunnen stellen, hebben we mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden, talenten en gevorderd onderwijs. Natuurlijk zijn we op zoek naar accountants, fiscalisten, economen en zakelijke experts. Maar econometristen en technici zijn ook welkom. We koesteren de verschillen. Juist omdat we geloven dat deze verschillen elkaar aanvullen en versterken.

Werken in een internationale omgeving

Veel van onze klanten zijn grote internationale bedrijven. Om hen optimaal van dienst te zijn, hebben we een internationale structuur en werken we op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Binnen uw team heeft u toegang tot de ondersteuning en expertise van collega's over de hele wereld in meer dan 150 landen. Dat is de manier waarop de hele wereld ons werkterrein is. Bovendien heb je volop kansen om je carrière wereldwijd vorm te geven.

Toonaangevend in financiële dienstverlening

Met 230.000 werknemers wereldwijd is EY toonaangevend op het gebied van Assurance, Tax, Transactions, Advisory en Financial Services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Betrouwbare financiële informatie is bijvoorbeeld van onschatbare waarde voor ondernemers, managers en toezichthouders. Steeds meer bedrijven willen weten hoe hun bedrijfsstrategie zich in een complexe wereld verhoudt tot de belasting die zij betalen.

EY-consultants bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met veranderingsprocessen die zo groot zijn als nodig is. Weer anderen helpen onze klanten met complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En bij Financial Services bieden we al deze expertise aan, geïntegreerd in internationale bedrijfsleiders.

Past dit bij jou?

Wil je meewerken aan het bouwen van 'een betere werkende wereld'? Denkt u dat u in staat bent om de juiste vragen te stellen en bij te dragen aan onze ambities? We zijn op zoek naar collega's die sociaal betrokken zijn, een professionele kritische houding hebben, een eigen (standvastige) mening hebben en zich richten op kwaliteit. Bent u nieuwsgierig? Praat met ons tijdens een van onze wervingsevenementen of neem direct contact op met ey.nl/talent