27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu
Bekijk bedrijfspagina:  

EnergyProfs

Energyprofs is meer dan een adviesbureau met een unieke focus op de energiesector. Met een langdurige ervaring in de industrie, helpen we onze klanten met het verbeteren van hun operationele prestaties.

Onze klanten zijn belangrijke spelers in de energiesector, een dynamische omgeving met complexe problemen voor onze samenleving. We ondersteunen deze bedrijven met hun activiteiten, projectbeheer en procesontwikkeling, van de initiatieffase tot de implementatiefase.

We staan ​​bekend om onze samenwerking met onze klanten, een pragmatische aanpak en focus op resultaten. Energyprofs gelooft niet in het alleen maar leveren van een oplossing als een product. Wij zijn van mening dat organisatorische veranderingen moeten worden bereikt met de mensen die in de organisatie werken. Daarom is ons motto: "Het draait allemaal om mensen".

 

Energyprofs gelooft in het belang van de ontwikkeling van haar werknemers en onze mensen worden vertrouwd, in vrijheid, om interne projecten te initiëren. We nemen regelmatig deel aan cursussen om onze kennis en vaardigheden te verbeteren. Ons trainingsprogramma omvat ook een interne coach en intervisiesessies. Daarnaast organiseren we graag sociale evenementen, zoals een barbecue, een leuke avond uit en deelnemen aan een sportevenement zoals de Zevenheuvelenloop in Nijmegen!

We zijn op zoek naar ambitieuze, ondernemende collega's met uitzonderlijke sociale vaardigheden. Ben je geïnteresseerd in werken bij een jonge, groeiende en informele organisatie? Kom ons bezoeken op onze presentatie, onze stand op de bedrijvenmarkt of tijdens de wijn en spijs.