19 & 20 november 2019 Sanadome, Nijmegen
Menu

Event

Het Nijmegen Career Event is een evenement voor studenten van alle jaarlagen en vooral interessant voor studenten aan het eind van hun bachelor of master. Op het tweedaagse evenement in november ontmoeten studenten en bedrijven elkaar en laten ze door middel van bijvoorbeeld workshops aan elkaar zien wat ze in huis hebben.

Op beide dagen worden er verschillende activiteiten ondernomen waarbij studenten en bedrijven met elkaar in contact komen, zoals presentaties, workshops, individuele gesprekken en wijn- en spijsactiviteiten. Bovendien is er rond de middag een bedrijvenmarkt en aan het eind van de dag een netwerkborrel waar men nog kan napraten over de dag. Dit vindt allemaal plaats in het Sanadome in Nijmegen, een Hotel en Spa gelegen in het Goffertpark met prachtige zalen en professionele faciliteiten.

Het Nijmegen Career Event is het resultaat van een bundeling van krachten tussen Studievereniging Synergy en de ESV die samen de studies bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, recht en management en international business administration vertegenwoordigen. De twee actieve studieverenigingen hebben respectievelijk 2000 en 850 leden en organiseren tal van activiteiten, zowel in de formele als informele sfeer. Door bundeling van beide verenigingen is er een multidisciplinair platform van studenten ontstaan. Het NCE is gericht op alle studenten van deze studies en specifiek op studenten die in het laatste jaar van hun bachelor of het masterjaar zitten.

Bereikbaarheid

Per fiets:
Met de fiets is het ongeveer 20 minuten fietsen vanaf Centraal Station Nijmegen.

Met het OV:
Als je met de bus naar het Sanadome wil, kun je kiezen tussen bus 8, 13 of 15. Bus 8 richting Hatert vertrekt elke 15 minuten vanaf het centraal station. Na ongeveer 10 minuten stopt de bus bij halte Sanadome. Hier kun je uitstappen. Bus 13 en 15 richting Wijchen vertrekken elk half uur vanaf Centraal Station Nijmegen. Als je uitstapt bij halte “Canisius Wilhelmina Ziekenhuis”, moet je nog ongeveer drie minuten lopen naar het Sanadome.

Per auto:
Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen bij het Sanadome. Je kunt het onderstaande adres gebruiken voor je navigatie.

Contact Sanadome:
Weg door Jonkerbos 90,
6532 SZ Nijmegen
(T) +31(0)24 359 72 80
(E) info@sanadome.nl
(W) www.sanadome.nl