27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu

Event

De Synergy Bedrijven Dagen zijn al jaren een bekend fenomeen en hebben in die hoedanigheid maar liefst 19 succesvolle edities gekend. Vanaf 2009 wordt dit evenement onder de naam Nijmegen Career Event georganiseerd.

Het Nijmegen Career Event, kortweg NCE, is het resultaat van een bundeling van krachten tussen de studieverenigingen van de studie bedrijfskunde 'Synergy' en de studie economie en bedrijfseconomie 'de ESV'; twee actieve studieverenigingen met respectievelijk 2000 en 850 leden. Deze studieverenigingen organiseren tal van activiteiten, zowel in de formele als informele sfeer. Door deze bundeling ontstaat er een multidisciplinair platform van studenten. Het NCE is gericht op alle studenten van deze studies en specifiek op studenten die in het laatste jaar van hun bachelor of het masterjaar zitten.

 

Bereikbaarheid

Met de fiets:
Met de fiets is het ongeveer 20 minuten vanaf het centraal station te Nijmegen.

Met de bus:
Vanaf Centraal Station Nijmegen vertrekken bus 8 richting Hatert en bus 13 en 15 richting Wijchen. De halte waar uitgestapt moet worden, is de bushalte Sanadome. Vanaf deze bushalte is het nog 3 minuten lopen naar het Sanadome.

Contactgegevens Sanadome:
Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
+31 24 3597294
info@sanadome.nl