27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu

Event

Het Nijmegen Career Event is een evenement voor studenten van alle jaarlagen en vooral interessant voor studenten aan het eind van hun bachelor of master. Op het tweedaagse evenement in november ontmoeten studenten en bedrijven elkaar en laten ze door middel van bijvoorbeeld workshops aan elkaar zien wat ze in huis hebben.

Op beide dagen worden er verschillende activiteiten ondernomen waarbij studenten en bedrijven met elkaar in contact komen, zoals presentaties, workshops, individuele gesprekken en wijn- en spijsactiviteiten. Bovendien is er rond de middag een bedrijvenmarkt en aan het eind van de dag een netwerkborrel waar men nog kan napraten over de dag. Dit vindt allemaal plaats in het Sanadome in Nijmegen, een Hotel en Spa gelegen in het Goffertpark met prachtige zalen en professionele faciliteiten.

Het Nijmegen Career Event is het resultaat van een bundeling van krachten tussen Studievereniging Synergy en de ESV die samen de studies bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, recht en management en international business administration vertegenwoordigen. De twee actieve studieverenigingen hebben respectievelijk 2000 en 850 leden en organiseren tal van activiteiten, zowel in de formele als informele sfeer. Door bundeling van beide verenigingen is er een multidisciplinair platform van studenten ontstaan. Het NCE is gericht op alle studenten van deze studies en specifiek op studenten die in het laatste jaar van hun bachelor of het masterjaar zitten.

Bereikbaarheid

Met de fiets:
Met de fiets is het ongeveer 20 minuten vanaf het centraal station te Nijmegen.

Met de bus:
Vanaf Centraal Station Nijmegen vertrekken bus 8 richting Hatert en bus 13 en 15 richting Wijchen. De halte waar uitgestapt moet worden, is de bushalte Sanadome. Vanaf deze bushalte is het nog 3 minuten lopen naar het Sanadome.

Contactgegevens Sanadome:
Weg door Jonkerbos 90
6532 SZ Nijmegen
+31 24 3597294
info@sanadome.nl