21 & 22 november 2017 Sanadome, Nijmegen
Menu

Informatie

Het Nijmegen Career Event zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2017 in het Sanadome.

De inschrijvingen voor het Nijmegen Career Event zijn geopend.

Alle wijn en spijs activiteiten en de individuele gesprekken zijn met cv-check. Verder zijn er ook enkele workshops met cv-check. Dit staat bij de desbetreffende bedrijven vermeld.

De inschrijvingen sluiten op 12 november.

Let op: de inschrijvingen met cv-check sluiten al op 5 november.

 

 

Openingsspreker

Openingsspreker Mariska Visser– waar netwerken om draait!

Een van de meest trending en moderne Nederlandse bedrijven van vandaag is YoungCapital, een recruiters bureau dat zich focust op studenten en afgestudeerden. Op het Nijmegen Career Event, Mariska Visser, de operationeel directeur van YoungCapitlal, zal ons wat vertellen over de manier waarop het bedrijf succesvol werd en over haar eigen ervaringen wat betreft netwerken.

Voor haar huidige baan, had Mariska verschillende banen. Ze besloot om stage te lopen bij een uitgever in Curaçao nadat ze haar studie bedrijfseconomie had afgerond. Toen ze 21 was, werd ze stewardess om de wereld te ontdekken terwijl ze wat geld verdiende om haar studielening af te betalen. Toen ze  klaar was voor een carrière, begon ze bij Studentenwerk als recruiter. (opgericht in 2000, nu YoungCapital genoemd). Elf jaar en verschillende functies later, is Mariska nu operationeel directeur en houdt ze toezicht op alle YoungCapital kantoren met meer dan 600 werknemers.

YoungCapital stal haar hart, ze verwachtte zelf niet dat ze langer dan 1 of 2 jaar bij haar huidige werkgever zou werken, maar ze is nog steeds elke dag ijverig en geeft al haar tijd en energie om YoungCapital te verbeteren. Zeggende dat YoungCapital  een daverend bedrijf is, is een understatement: het is door anderen uitgeroepen, voor zes jaar achter elkaar nu, als best gemanaged bedrijf. Verder is het in 2015 ook uitgeroepen tot Nationaal publiek kampioen van de Europese bedrijfsawards en ook heeft de Erasmus Innovatie onderscheiding YoungCapital uitgeroepen tot tweede meest innovatieve bedrijf van Nederland in 2015. Ook had YoungCapital een stijging in inkomsten van 60% over de laatste twee jaar en groeide het bedrijf met meer dan 900 fte. De gemiddelde leeftijd van medewerkers is 27 jaar en het is een van de vele redenen dat YoungCapital een bekend merk werd onder de jeugd.

We nodigen je graag uit om te luisteren naar het verhaal van Mariska Visser over haar ervaringen in haar carrière tot nu toe, de manier waarop ze denkt dat netwerken belangrijk is voor jouw toekomst. We hopen dat het een leervolle en inspirerende ervaring is voor ons allen!