Nederlands
English
Menu

Onze Activiteiten:

Business Brunch (NL + EN, CV-Selectie)
Woensdag, 11.15 - 12.00 uur
Workshop (EN) (2 blokken)
Woensdag, 14.45 - 16.30 uur
Finance
IT

Calco

Over Calco

Calco biedt IT en Finance traineeships aan en wij geloven dat jij –met welke hbo- of wo studieachtergrond dan ook- het ver gaat schoppen. Want iedereen heeft talent! En wij helpen jou graag bij het ontdekken en uitbouwen hiervan.  

In twee maanden tijd word jij opgeleid en leer jij alle grondbeginselen van de IT of Finance. Maar ook de ontwikkeling van je soft skills komen aan bod. Heb je de opleidingsperiode afgerond? Dan ga je op inzet bij een top 200 bedrijf van Nederland. Samen kijken we welke rol en welk bedrijf het beste bij jou past. Tijdens het tweejarig traject krijg je een persoonlijke coach met wie je je ontwikkeling bespreekt en waarbij je altijd kunt aankloppen om te sparren. En wist je dat je ook tijdens je inzetperiode trainingen kunt blijven volgen? Oja, ook krijg je een vast contract, word je betaald vanaf dag 1 en krijg je een NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken. Waar wacht je nog op?! 

Op het NCE

Workshop  

Heineken Case 
Deze workshop richt zich op een van de cruciale, niet-technische rollen binnen IT: Business Analist. Je werkt in kleine teams om een van onze unieke en uitdagende Heineken Case op te lossen. Hierbij ervaar je wat er komt kijken bij het zijn van een Business Analist. Creativiteit en out-of-the-box denken zijn vereist om tot een succesvolle oplossing te komen! 
 
Is IT saai? Zeker niet! 

Tijdens deze case ervaar je hoe het is om in de IT te werken zonder te programmeren. Is dat mogelijk? Jazeker! Informatieanalisten moeten over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken om onvolledige informatie van alle stakeholders boven water te krijgen en waardevolle IT-oplossingen te creëren. Belangrijke eigenschappen zijn onder meer luisteren, creatief denken en vragen stellen. Doe je mee aan de workshop om uit te vinden of jij een informatie analist zou kunnen zijn?