Onze Activiteiten:

Workshop (NL) (2 blokken)
Dinsdag, 10.15 - 12.00 uur
Wijn & Spijs (NL, CV-selectie)
Dinsdag, 14.45 - 15.30 uur
Marketing & Sales

Jumbo

 Over Jumbo

Jumbo is een familiebedrijf uit de Nederlandse provincie Noord-Brabant en kent een rijke historie van succesvol ondernemerschap. Op dit moment telt Jumbo bijna 700 supermarkten, 8 food-markets en een bloeiende online bestel- en bezorgservice.   

Daarnaast is Jumbo gestart met het nieuwe gemakswinkelconcept waarin elementen van de reguliere Jumbo winkels, food-market, en La Place restaurants zijn gecombineerd. Het doel van Jumbo hierin is om lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar te maken. Jumbo heeft een specifieke formule die staat voor beste service, grootste assortiment en laagste prijs, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de "7 zekerheden" van Jumbo. Door de klant centraal te stellen is Jumbo uitgeroepen tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Niet voor niets is Jumbo door de GFK al 16 keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland! In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2021 volgde C1000 (de nog grotere supermarktketen). In 2016 nam Jumbo de foodservice formule La Place over. In 2018 werd de overnamce van EMTÉ afgerond; en door deze overnames heeft Jumbo zich kunnen transformeren van lokaal supermarktbedrijf naar landelijke en toonaangevende retailer in Nederland. Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Ga dan naar www.jumbo.com of www.jobs.jumbo.com   

 Werken bij Jumbo 

Werken bij Jumbo is meer dan alleen een baan. Je maakt deel uit van onze bijzondere familie van mensen die allemaal samen willen werken om te winnen (door middel van een ondernemersgeest). Jumbo mensen zijn doortastend, zetten graag grote stappen en durven te dromen! Heb jij het Jumbo DNA?