Onze Activiteiten:

Workshop (NL) (2 blokken)
Woensdag, 14.45 - 16.30 uur
Business
Finance
HR
Marketing & Sales
Supply Chain

Lidl

Lidl als werkgever 

Lidl is de nummer drie supermarktketen binnen Nederland met meer dan 400 winkels. Wereldwijd staan we op nummer vier, waarbij we actief zijn in 30 landen. Veel klanten waarderen onze unieke winkelformule waarin we kwaliteit, klantgerichtheid en simpliciteit op de eerste plek hebben staan. 

Profiel 

We zijn op zoek naar verschillende mensen binnen Lidl. We zijn een grote organisatie en hebben traineeships in verschillende onderdelen van onze organisatie beschikbaar. Je kunt daarom al aan de slag gaan als je een studie hebt voltooid rondom economie, logistiek, marketing, supply chain, bedrijfseconomie of iets soortgelijks. We vinden het van belang dat je affiniteit hebt met de detailhandel en dat je resultaat gedreven bent.  

 
Workshop 

Tijdens onze workshop nemen we je mee in de wereld van Lidl. We laten je zien waar onze organisatie voor staat, wat we starters aanbieden en hebben we het over het thema Diversity & Inclusion. Ben je benieuwd naar Lidl en lijkt je het leuk om het te hebben over Diversity & Inclusion binnen onze organisatie? Kom dan naar onze workshop.