Onze Activiteiten:

Presentatie (NL)
Dinsdag, 11.15 - 12.00 uur
Presentatie (NL)
Dinsdag, 13.45 - 14.30 uur
Business
HR
IT
Marketing & Sales
Strategic

LinkedLabels

Over LinkedLabels

LinkedLabels is een samenwerkingsverband van vijf bedrijven waar wij, samen met meer dan 100 collega's, organisaties helpen hun doelen en ambities te realiseren door middel van werving, selectie en interim dienstverlening. Ieder bedrijf werkt vanuit een specifiek aandachtsgebied en specialistie, maar allemaal met een focus op (productie)bedrijven in Food!

Hoe kun je tijdens je studie een meerwaarde bieden? 

Op zoek naar een uitdaging tijdens je studie? Wij zijn voortdurend op zoek naar talent! Je kunt onze recruiters helpen met het zoeken naar de juiste kandidaten als sourcer. Je voegt waarde toe door een perfecte match te vinden voor een baan. Eenmaal bij ons aan de slag is de kans groot dat je in een vaste rol terecht komt. Vier studenten van de Radboud Universiteit gingen je al voor en zijn sinds kort werkzaam in sales-, recruitment-, HR-, en marketingfuncties.

NCE 2021 

Tijdens NCE zullen we 2 presentaties geven: 

  • In onze eerste presentatie vertellen we je alles wat je moet weten over werken als interim professional bij LinkedLabels. Aan wat voor projecten ga je werken? Wat zijn de voordelen voor je persoonlijke ontwikkeling? Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit?
  • In onze tweede presentatie vertellen wij je over de bedrijfsfuncties bij LinkedLabels. We lichten te verschillende carrièremogelijkheden toe aan de hand van voorbeelden van hoe het is om in deze functies te werken. Ook vertellen wij u meer over onze cultuur en hoe wij alle collega's (interim professionals en corporate) faciliteren op een manier waarop zij elke dag het verschil kunnen maken in hun vak.