Onze Activiteiten:

Workshop (EN) (2 blokken)
Woensdag, 10.15 - 12.00 uur
Wijn & Spijs (EN, CV-selectie)
Woensdag, 14.45 - 15.30 uur
Business
IT

Nedap

Over Nedap

Eerst mensen, dan technologie  

Ook al is Nedap in hart en nieren een technologiebedrijf, onze kracht is dat we mensen altijd op de eerste plaats zetten. ‘Eerst mensen, dan technologie' noemen we dat, en dat doen we al sinds 1929. Dat doen we door mensen te observeren - en wat zij nodig hebben om beter te presteren - voordat we technologie gaan ontwikkelen.  

We observeren. We creëren. Wij schalen.  

Bij Nedap werken design en technologie nauw samen om aan de professionele behoeften van mensen te voldoen. We creëren elegante oplossingen die makkelijk te gebruiken zijn en mooi zijn om naar te kijken. Deze oplossingen maken interactieve winkelervaringen mogelijk van Adidas tot H&M, en zorgen voor de beveiliging van grote monumenten zoals de Eiffeltoren en de Burj Khalifa. We helpen boeren hun veestapel te verzorgen en vinden zelfs een parkeerplaats voor je auto in Amsterdam.   

Mensen. Cultuur. Leiderschap.  

'Eerst mensen, dan technologie' geldt niet alleen voor de markten waarin we actief zijn, het geldt ook voor onze eigen organisatie. Wij investeren in het ontwikkelen van talent. Op onze prachtige campus in Groenlo dagen we 800+ 'Nedappers' uit om hun ideeën en ambities waar te maken en meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Bij Nedap word je uitgedaagd om vanaf dag één het voortouw te nemen.