Nederlands
English
Menu

Onze Activiteiten:

Presentatie (EN)
Donderdag, 11.15 - 12.00 uur
Accounting
Consulting
Strategic

PwC

Over PwC 
We zijn een netwerk van bedrijven gevestigd in 155 landen met meer dan 284.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken meer dan 5.500 mensen samen. We zijn vastberaden om kwaliteit te leveren rondom verzekeringen, belasting en adviesdiensten. 
 
Leren en inspireren 
We zullen je ondersteunen bij elke stap die je maakt en we zullen je genoeg ruimte geven zodat je jouw ambities kunt waarmaken en je eigen keuzes kunt maken. Je werkzaamheden zullen gevarieerd zijn en je zult samenwerken met verschillende toonaangevende cliënten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerken en je kunt jouw expertise, ideeën en vragen delen met de beste professionals binnen je werkveld. Binnen PwC werk je in multidisciplinaire teams waarin collega's elkaar inspireren om hierdoor het beste uit elkaar te halen. Dit is een van de redenen waarom je binnen PwC mensen zult vinden met verschillende studies en culturele achtergronden.  
 
Overtref de verwachten van je klant – en die van jezelf 
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de verwachten van onze klanten te overtreffen. Dat is waarom we graag met je samenwerken om erachter te komen wat je sterke punten zijn. We zullen je coachen, een team voor je opbouwen met inspirerende collega's, trainingen aanbieden en je de mogelijkheid geven om te verplaatsen tussen sectoren en branches of je de mogelijkheid aanbieden om voor een periode in het buitenland te werken. Wanneer het aankomt op je persoonlijke ontwikkeling, dan is the sky is the limit bij PwC.