Why NCE?

Ter voorbereiding op het Nijmegen Career Event 2022 zullen er verschillende presentaties en workshops worden gegeven om studenten te helpen zich voor te bereiden op het daadwerkelijke evenement. Deelnemers krijgen de kans om zichzelf en hun mogelijkheden op verschillende manieren te verkennen, zowel op individueel niveau als in een groep.
 
Het thema van Nijmegen Career Event 2022 is - “Shape Your Future”. Iedereen heeft de sleutel tot zijn toekomst in handen - het zijn de dagelijkse acties en keuzes die de resultaten bepalen. Nijmegen Career Event biedt verschillende tools die je zullen helpen bouwen aan je toekomst, zoals verbinding maken met toekomstige werkgevers, communiceren met verschillende bedrijven en je toekomstige carrière pad vormgeven!

 

 


Afgelopen activiteiten

23
Nov

Nijmegen Career Event

van 23 november 2021 (van 10:00 uur) tot 24 november 2021 (tot 00:00 uur)

Het Nijmegen Career Event zal dit jaar plaatsvinden op 23 en 24 november bij het Sanadome in Nijmegen. Er zal een breed aanbod van verschillende bedrijven met verschillende activiteiten aanwezig zijn op het evenement. Het NCE geeft studenten de kans om met bedrijven in contact te komen op dit tweedaagse evenement en hen te laten zien over welke talenten en kennis ze beschikken. Activiteiten op dit evenement zijn presentaties, workshops, wijn & spijs en individuele gesprekken.

De prijs voor 1 dag is €5,- en voor 2 dagen €7,50. Je kan je via deze website inschrijven door je te registreren. Ook kun je meer informatie vinden over het programma voor de twee dagen en de deelnemende bedrijven. Door de Facebook pagina, de Instagram pagina, of onze website in de gaten te houden ben je altijd van de laatste nieuwtjes op de hoogte!


18
Okt

WhyNCE LinkedLabels

18 oktober 2021 (vanaf 12:15 uur tot 13:30 uur)

On the 18th of October, LinkedLabels will host a workshop in preparation for the Nijmegen Career Event 2021.
In this workshop, the specialists of LinkedLabels will make you acquainted with the world behind all of the fancy-looking and complicated function titles we come across when searching for a job. 
LinkedLabels is a specialist in recruitment & selection and seconment of personnel. The company constists of the so called five labels. Each label focusses on a specific workfield; IT, Technical, HR, Supply Chain, Logistics.  
This workshop offers the opportunity to get deeper insight in different working fields, functions and the matching job titels! This experience will prepare you to apply to your future employer, which you might just meet during the Nijmegen Career Event 2021.


13
Okt

WhyNCE iTrainee

13 oktober 2021 (vanaf 12:15 uur tot 13:30 uur)

Deze workshop zal centraal staan rondom het ontdekken van de verschillende persoonlijkheidstypen. Binnen elke organisatie zal je samenwerken met mensen met verschillende persoonlijkheden. Waarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden en hoe kan je hier het beste mee om gaan? Tijdens deze workshop gaan we dat verder ontdekken. We bespreken de verschillende persoonlijkheidstypen die we kunnen onderscheiden en ontdekken welk type het best aansluit bij jouw persoonlijkheid. Leer jezelf en anderen beter begrijpen om zo effectiever te kunnen communiceren in teams.


21
Sep

Opening Inschrijvingen

van 21 september 2021 (van 12:00 uur) tot 16 november 2021 (tot 12:00 uur)

Op dinsdag 21 september om 12.00 uur gaan de inschrijvingen voor het Nijmegen Career Event open. Bezoek voor het inschrijven van de workshops www.synergy.nu en www.esvnijmegen.nl.