21 & 22 november 2017 Sanadome, Nijmegen
Menu

Organisatie

Voor meer informatie over de organiserende studieverenigingen Synergy en de ESV kan gebruik worden gemaakt van onderstaande contactgegevens.


Study Association Synergy
Heyendaalseweg 141.00.180     
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3615598
E: bestuur@synergy.nu
W: www.synergy.nu


Studievereniging ESV
Heyendaalseweg 141.00.140
6525 GD Nijmegen
T: 024-3611929
E: info@esvnijmegen.nl
W: www.esvnijmegen.nl

 

Commissie 2017

 

Voorzitter: Charelle van Tilborg
Penningmeester: Paul Reesink
Organisatie: Merel Albers en Bianca Balvert
Interne betrekkingen: Steef Dirkse, Janneke Mullink en Manon Warrink
Externe betrekkingen:      Jon Giesbers, Elise Hermans en Eline Schuuring

Voorzitter en Penningmeester

Rechts op deze foto sta ik, Charelle, de voorzitter van het Nijmegen Career Event van 2017. Na de evenementen van de afgelopen jaren te hebben bezocht, leek het me een leuke uitdaging zelf eens te helpen bij het organiseren van dit evenement. Het NCE is een tamelijk groot evenement, waardoor er veel organisatie bij komt kijken. Mijn taken zijn voornamelijk het overzicht bewaren, andere subcommissies aansturen en zorgen dat alles uiteindelijk op tijd geregeld is. We zullen met z’n allen ons uiterste best doen om ook dit jaar weer een bruisend bedrijvenevenement neer te zetten, waaruit zowel studenten als bedrijven inspiratie en nieuwe connecties kunnen putten. De commissie kijkt er al naar uit. Hopelijk tot ziens op 21 en 22 november! 

Hallo, ik ben Paul en ik ben de penningmeester van de commissie. Ik houd de uitgaven in de gaten en of we in dat opzicht handelen binnen de grenzen van het budget. De uitdaging van mijn functie is dat ik een goed overzicht moet hebben van de inkomsten en uitgaven, zodat we niet over het budget heen gaan. Met alle middelen die we hebben en het budget, zullen we een fantastisch evenenement neerzetten op 21 en 22 november!

Organisatie

Wij zijn Merel Albers en Bianca Balvert en wij zitten in de subcommissie Organisatie. Wij zijn er voornamelijk verantwoordelijk voor dat de dagen van het NCE zelf goed verlopen. Voor ons is de planning van de twee dagen belangrijk zodat de bedrijven en de studenten weten waar en op welke tijden ze tijdens het NCE moeten zijn. Hiervoor maken wij de individuele roosters en de dagindeling van de dagen. Om dit te kunnen doen moeten wij onder andere het contact onderhouden met de subcommissie Extern en het Sanadome. Daarnaast zijn wij in de weken voor het event druk met de voorbereidingen zodat voor jullie het NCE soepel verloopt. 

Wij hopen jullie allemaal te zien op het NCE.

Tot dan!

Interne betrekkingen

Hallo! Wij zijn Manon, Janneke en Steef en dit jaar zullen wij als Interne betrekkingen ons best gaan doen om weer een mooie editie van het Nijmegen Career Event neer te zetten! Wij zullen ons bezig gaan houden met alles omtrent de promotie van het evenement. Denk hierbij aan het magazine dat ieder jaar naar alle leden van Synergy en ESV wordt opgestuurd, het beheer van de website en social media, de openingsstunt en overige promotieactiviteiten en tot slot de Road to Success in aanloop naar het evenement. Zo hopen we zo veel mogelijk studenten te bereiken die hun kijk willen verbreden en zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij hopen jullie daar allemaal te zien op 21 en 22 november 2017, tot dan!

Externe betrekkingen

Wij zijn Eline, Jon en Elise en samen vormen wij de subcommissie Extern. Hierbij hebben wij als taak om ervoor te zorgen dat we ook dit jaar mooie bedrijven op het NCE hebben staan, en houden wij ons bezig met alle afspraken en contact hieromheen. Momenteel zijn we vol in gang met het benaderen van leuke bedrijven die interessante presentaties, workshops of andere interessante activiteiten gaan aanbieden. We hebben zo veel mogelijk persoonlijk contact met de bedrijven, en zodra ze hebben toegezegd zorgen wij dat de contracten worden opgesteld en ze via organisatie worden ingedeeld op het NCE. Tijdens het NCE zullen wij de contactpersonen zijn voor de bedrijven, en wij kunnen dus ook eventuele vragen beantwoorden. We kijken nu al uit naar het NCE, en kunnen niet wachten om onze bedrijven te presenteren waar jullie straks mee kunnen netwerken!

Contact

Voor meer informatie en/of vragen over het Nijmegen Career Event kunt u contact opnemen met de organisatie door te mailen naar info@nijmegencareerevent.nl .