27 & 28 november 2018 Sanadome, Nijmegen
Menu

Organisatie

Voor meer informatie over de organiserende studieverenigingen Synergy en de ESV kan gebruik worden gemaakt van onderstaande contactgegevens.


Study Association Synergy
Heyendaalseweg 141.00.180     
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3615598
E: bestuur@synergy.nu
W: www.synergy.nu


Studievereniging ESV
Heyendaalseweg 141.00.140
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3611929
E: info@esvnijmegen.nl
W: www.esvnijmegen.nl

 

Commissie 2018

 

Voorzitter: Eva Haanen
Penningmeester: Jelle Huisman
Organisatie: Mirte Bodewes en Marlijn Fonken
Interne betrekkingen: Tamara Barten, Barbara Caron, en Stephen Gijsbers
Externe betrekkingen:      Saskia van Butselaar, Loes Hageman en Roy Valks 

Voorzitter en Penningmeester

Mijn naam is Eva Haanen. Aan mij dit jaar de eer om de rol van voorzitter van het Nijmegen Career Event te mogen vervullen. Als voorzitter is het mijn taak het overzicht te bewaren, de subcommissies aan te sturen en hen waar het nodig is te helpen. Het organiseren van een groot evenement zoals het NCE is voor mij een enorme uitdaging, maar wel eentje waar ik me met heel veel enthousiasme voor inzet. 

Dit jaar viert het NCE haar 10e verjaardag. In de afgelopen tien jaar heeft het NCE zich ontwikkeld tot het evenement bij uitstek om de juiste verbinding tussen studenten en bedrijven te realiseren.  Ook dit jaar gaan wij ons uiterste best doen er weer twee succesvolle en inspirerende dagen van te maken! 

--

Mijn naam is Jelle Huisman en dit jaar verzorg ik de geldzaken van het NCE. De grootste uitdaging hierin is het opstellen van en het houden aan het budgetIk moet realistische inschattingen maken van de inkomsten en uitgaven, waarbij er rekening gehouden moet worden dat er minimale winsten dan wel verliezen worden gedraaid. De verantwoordelijkheid die ik draag als penningmeester is een grote uitdaging, maar ik heb er zin in. Verder ben ik ervan overtuigd dat we een fantastisch evenement gaan neerzetten en we hopen jullie te zien op 27 en 28 november! 

Organisatie

Wij zijn Mirte Bodewes en Marlijn Fonken en wij vormen dit jaar de subcommissie Organisatie! Onze hoofdtaak is ervoor zorgen dat de dagen van het NCE zelf goed verlopen. Ook richten wij ons op de planning, zodat bedrijven en studenten weten waar ze moeten zijn. We proberen met de individuele roosters mogelijk te maken dat iedereen naar de bedrijven van zijn/haar voorkeur kan. In de weken voor het evenement hebben we contact met het Sanadome om te zorgen dat alles goed voorbereid is. Om onze taken goed te kunnen uitvoeren hebben we ook veel contact met de subcommissie Extern.   

We vinden het erg leuk om dit evenement mogelijk te maken, hopelijk zien we jullie daar! 

Groetjes, 

Subcommissie Organisatie  

Interne betrekkingen

Wij zijn Barbara Caron, Stephen Gijsbers en Tamara Barten en samen vormen wij de Interne Betrekkingen van het Nijmegen Career Event 2018. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor alle promotie van het evenement. Ook organiseren wij de Road to Success workshops waar je assessment training kan doen, je Linked-In kan perfectioneren en nog veel meer! Daarnaast geven wij ook ieder jaar het magazine uit dat verstuurd wordt naar alle leden van Synergy en ESV: een ontzettend leuk tijdschrift waar je alles kan lezen over de bedrijven die aanwezig zullen zijn op het NCE. Houd dus je brievenbus in de gaten!
Wij hopen door onze promotie zo veel mogelijk studenten te bereiken die potentiële werkgevers willen ontmoeten en ontdekken wat voor kansen er voor hun zijn na het afstuderen.

 

Wij hopen jullie daar allemaal te zien op 27 en 28 november 2018, tot dan!

Externe betrekkingen

Hoi! Wij zijn Saskia, Roy en Loes, dit jaar gaan wij ons namens de subcommissie extern inzetten om weer een geslaagd Nijmegen Career Event te organiseren. Het is onze taak om contact te leggen met

interessante bedrijven die op het evenement leuke presentaties en workshops willen geven. Verder is er ook een mogelijkheid om in gesprek te komen met een aantal bedrijven via individuele gesprekken of een wijn en spijs. Voor- en gedurende het evenement zijn wij het aanspreekpunt voor de bedrijven. Op dit moment zijn we al druk bezig met het bellen en mailen naar bedrijven uit verschillende branches die interessant zijn voor zowel Bedrijfskunde als Economie & Bedrijfseconomie studenten.

We hebben er nu al veel zin in en heten jullie alvast van harte welkom op het evenement aankomende november!

Contact

Voor meer informatie en/of vragen over het Nijmegen Career Event kunt u contact opnemen met de organisatie door te mailen naar info@nijmegencareerevent.nl .