21 & 22 november 2017 Sanadome, Nijmegen
Menu

Road to success

Een paar weken voorafgaand aan het Nijmegen Career Event vindt de road to success plaats. De road to success wordt ieder jaar geopend met een grote openingsstunt. Tijdens de vier weken van de road to success vinden er verschillende activiteiten plaats in de vorm van workshops, cv-checks, eetacties en presentaties waar de studenten zich voor kunnen inschrijven. In deze weken wordt er langzaam naar het Nijmegen Career Event toegeleefd. De inschrijvingen gaan open en studenten kunnen enthousiast worden gemaakt voor het evenement. 

Tijdens de road to success zal er een CV check worden gegeven door Q-talent, een kerncompetenties workshop door GORTcoaching, een sollicitatie workshop door Stolwijk Kelderman en een netwerk workshop door Frisse Blikken. Inschrijven voor de workshops kan via de synergy portal of My ESV.

CV- check door Q-talent

Workshop
Op dinsdag 17 oktober zal er een CV- check gegeven worden door Q-talent ter voorbereiding op het Nijmegen Career Event. Tijdens deze CV-check zullen studenten meer te weten komen over hoe een goed CV eruit ziet en wat wel en niet vermeld moet worden op je CV. Een sterk CV komt goed van pas bij het inschrijven voor het Nijmegen Career Event, dus zorg dat je deze CV-check niet mist!

Wat doet Q-talent?
Q-talent is een bureau voor detachering, werving en selectie van hoogopgeleide starters.

Q-talent is opgericht in 2006 door Emma Bijnen. Ons doel is om hoogopgeleide starters en bijna afgestudeerden een goede loopbaanstart te bieden door het opdoen van relevante werkervaring in combinatie met persoonlijke ontwikkeling. Een waardevolle opstap!

Voor opdrachtgevers willen wij partner zijn op het gebied van de inzet, werving en selectie van hoogopgeleid talent. Het streven is om steeds de optimale match te maken tussen klant, talent en opdracht. Hierbij houden we constant onze kernwaarden persoonlijk, pro-actief, integer en betrokken in het achterhoofd.

Meer informatie over Q-talent is te vinden op: http://q-talent.nl

 

Ontdek je kerncompetenties workshop door GORTcoaching

De workshop
In de aanloop naar het Nijmegen Career Event geeft GORTcoaching op maandag 6 november een workshop in persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze workshop verkrijg je inzicht in je eigen krachten, valkuilen, doelen en motivaties aan de hand van het Kernkwadrantenmodel van Daniel Ofman. Wij geloven dat de toename van zelfkennis een betere basis kan creeëren voor de arbeidsmarkt. Hiermee kun je jezelf beter presenteren bij sollicitatie- en netwerk gesprekken. Het kan je ook meer inzicht geven in de match tussen jou en de baan.

Wat doet GORTcoaching?
GORTcoaching is een landelijk coachbureau voor individuele coaching en teamcoaching. Het is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wij werken veel voor particulieren, bedrijven en ambitieuze coach bureau's die hun coaches nog beter willen laten presteren. Persoonlijke ontwikkeling staat bij GORTcoaching centraal. Daarom bieden wij naast coaching ook trainingen en workshops aan op dit gebied. Een mooie manier om in jezelf te investeren!

Meer informatie over GORTcoaching vind je op www.gortcoaching.nl.

De presentatie zal in het Engels gegeven worden.

Sollicitatie workshop door Stolwijk Kelderman

Workshop
Op maandag 13 november neemt Elsbeth Adams, Recruiter bij Stolwijk Kelderman, je graag mee in de wereld van solliciteren. Waar moet je opletten bij het schrijven van een sollicitatiebrief en CV. Wat voor invloed heeft social media in dit proces? Hoe kun je je nou het beste voorbereiden op een sollicitatiegesprek. En hoe zorg je dat je in een sollicitatiegesprek volledig in je kracht staat? Verder staan we nog stil bij de kracht van een goed netwerk. Zo kom je straks goed beslagen ten ijs en kun je vol goede moed verder in "the road to success".

Wat doet Stolwijk Kelderman?
Stolwijk Kelderman is een nederlands accountacy, fiscaal en zakelijk advieskantoor met kantoren in Nijmegen, Zevenaar en Doetichem. Momenteel heeft het bedrijf 71 ervaren consultants in dienst. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van een netwerk met hooggekwalificeerde en onafhankelijke specialisten. Dankzij deze expertise groep (in totaal 112), kunnen wij wettelijke controles uitvoeren voor de overheid, gezondheidszorg en algemene bedrijven. We worden ook regelmatig benaderd voor HR, fusies en overnames, corporate consultancy en herstructurering onderwerpen. Daarbij hebben we een speciale eenheid opgezet – de Stolwijk den Hartigh – die gespecialiseerd is in bestuur en fraude (fraude en auditing).

Meer informatie over Stolwijk Kelderman vind je op: http://stolwijkkelderman.nl

Een frisse blik op netwerken door Frisse Blikken

Workshop
Jezelf presenteren is heel belangrijk als je op zoek bent naar een stage of misschien zelfs al een baan. Hoe kom je over op iemand anders tijdens een netwerkevent en door wat wordt dit allemaal beïnvloed? Wat zeg je tegen iemand terwijl je een schaal bitterballen onder je neus geduwd krijgt, of spreek je iedereen met u of je aan? Maar ook: hoe stel je jezelf voor? Op woensdag 15 november neemt Frisse Blikken je mee in de wereld van "netwerken". Je gaat op een interactieve manier ontdekken en ervaren wat belangrijk is bij het netwerken. Op deze manier helpt Frisse Blikken bij aan jouw Road To Success.

Wat doet Frisse Blikken?
Frisse Blikkers zijn professionals die schreeuwen om Vrijheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen en ondernemerschap in het bloed hebben zitten. Bij ons krijgen jonge starters de kans om de kennis, ervaring en het netwerk op te doen die nodig zijn om uiteindelijk succesvol zelfstandig ondernemer te worden. We ondersteunen organisaties met moderne uitdagingen door creatieve project managers in te zetten op vragen zoals talentontwikkeling, communicatie en flexibilisering. Het effect: nieuwe mogelijkheden die beter aansluiten bij de consument, medewerker en omgeving van vandaag de dag. Frisse Blikkers maken van iedere uitdaging een kans en voor je het weet zit je in een vette game of een onvergetelijke teamdag.

Meer informatie over Frisse Blikken vind je op:http://frisseblikken.com