Nederlands
English
Menu

Onze Activiteiten:

Workshop (EN) (2 blokken)
Donderdag, 09.15 - 11.00 uur
Individueel gesprek (NL + EN, CV-selectie)
Donderdag, 11.15 - 12.00 uur
Accounting
Consulting
Merger & Acquisition
Sustainability

BDO

Start jouw accountancy of M&A carrière bij BDO 

Kom studeren en werken of werken en doorstuderen 

Volg jij een hbo- of wo-opleiding accountancy, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, fiscaal recht of fiscale economie of ben je net klaar? Wil je werken bij een succesvol kantoor maar vind je een fijne werksfeer net zo belangrijk? Word dan werkstudent, afstudeerstudent of starter bij BDO!  

De M&A Praktijk van BDO bestaat uit ruim 70 gedreven professionals en omvat Corporate Finance, Debt Advisory, Waardebepaling (Valuation) en Transaction Advisory Services. Met een ervaren en multidisciplinair team begeleiden wij jaarlijks meer dan 150 relaties bij vraagstukken op het gebied van overnames, waardebepalingen en financieringen. Door ons internationale netwerk hebben onze transacties geregeld een internationaal karakter. De afdeling bestaat uit jonge, enthousiaste en ondernemende collega’s die een hecht team met elkaar vormen en elkaar stimuleren om out-of-the-box te denken en alles uit zichzelf te halen.

Dit is BDO 

BDO is dé plek om echt goed te worden in je vak. Met 2.600 professionals is BDO groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Werken bij BDO betekent:

  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid en al snel klantcontact; 

  • direct een gevarieerd klantenpakket, in plaats van één klant zoals bij andere kantoren;  

  • vanaf dag één meedraaien in een team met ervaren collega’s;  

  • onder super begeleiding opgeleid worden tot allround financieel professional; 

  • naast je werk in deeltijd jouw RA- of AA-titel te behalen. 

Jouw kansen als afstudeerstudent 

Je kunt bij ons je scriptie of afstudeeronderzoek uitvoeren en werk je mee aan klantopdrachten. Voor jouw scriptie krijg je een ‘buddy’ van BDO die zelf nog niet zo lang geleden een master-scriptie heeft afgerond.  

Jouw kansen als werkstudent  

Als werkstudent draai je onder goede begeleiding mee als een volwaardig collega op één van onze afdelingen. De ideale manier om te ontdekken of je het werk leuk vindt. En natuurlijk om erachter te komen of BDO bij jou past.  

Jouw kansen als starter 

Net afgestudeerd? Dan word je bij BDO zeer goed begeleid. Je kunt in deeltijd doorstuderen, krijgt trainingen en cursussen van de BDO Academie en speciaal voor BDO’ers onder de 31 is er Jong BDO. 

Zien we je snel? 

Zin om jouw carrière te starten bij het beste kantoor voor jou? Neem dan nu contact op met de Campus Recruiter in jouw buurt. Liever eerst de sfeer proeven? Check onze Instagram of kom naar het event.  

Tijdens de individuele gesprekken kan je met vertegenwoordigers van onze A&A en/ of Advisory M&A in gesprek gaan.