Onze Activiteiten:

Individueel gesprek (NL + EN, CV-selectie)
Woensdag, 10.15 - 11.00 uur
Workshop (NL) (2 blokken)
Woensdag, 13.45 - 15.30 uur
Accounting
Finance

KPMG

Over KPMG (Audit)

Assurance gaat over vertrouwen geven en onze klanten helpen de omslag te maken van dingen goed doen naar de juiste dingen doen. Zo help je hen de groei en/of vooruitgang te realiseren die ze nastreven. We combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw bij KPMG hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie kan alleen vooruitgang brengen als we ze gebruiken met menselijk inzicht en creativiteit. Dat is hoe wij vooruitgang zien. En u?   

Als auditor heb je een belangrijke stem in de keuze van je cliëntenportefeuille. Je werkt in klantgroepen, zoals Corporate Clients, National Practice of Financial Services.

Open, creatief en ondernemend 

Je komt terecht in een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemerschap, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en kunde is er veel ruimte voor intuïtie. Naast rationaliteit is er ruimte voor emotie. En naast technologie, ruimte voor empathie. Je mag jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei  

Bij KPMG krijg je al vroeg veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je groeit snel door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waar je bij betrokken bent. Er zijn veel uiteenlopende vakgebieden vertegenwoordigd in onze organisatie, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een carrière.  

Vind jouw uitdaging bij KPMG Arnhem!  

Tijdens een stage bij KPMG Arnhem krijg je de kans om kennis te maken met de KPMG-sfeer en je toekomstige collega's. Daarnaast krijg je de kans om het auditvak bij KPMG te ervaren en ontvang je hiervoor een stagevergoeding.