Nederlands
English
Menu

Onze Activiteiten:

Presentatie (EN)
Woensdag, 10.15 - 11.00 uur
Individueel gesprek (NL + EN, CV-selectie)
Woensdag, 13.45 - 14.30 uur
Business
Strategic
Supply Chain

Mainfreight

Over Mainfreight

Als wereldwijde logistieke dienstverlener biedt Mainfreight beheerde opslag en internationale en binnenlandse vrachtexpeditie.  Met teams en vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en Noord- en Zuid-Amerika breidt Mainfreight zijn wereldwijde aanwezigheid steeds verder uit.  Met een notering aan de Nieuw-Zeelandse beurs blijven we werken aan onze 100-jarige visie.  

Op het moment dat je lid wordt van de Mainfreight familie, gaat je carrière in een stroomversnelling - als je dat wilt.  Alles is hier mogelijk omdat je samenwerkt met de beste mensen en echte beslissingen neemt.  

We promoveren vanuit onze eigen Europese of zelfs wereldwijde talentenpool en geven je de vrijheid om zo ver te gaan als je durft. Als die vrijheid reizen en wonen in andere delen van de wereld betekent, als een nieuw gebied van het bedrijf je enthousiast maakt of als je enthousiast bent over het leiden van dit wereldwijde bedrijf op een dag, dan zeggen wij: "ga ervoor"!  

Ons streven om een bedrijf te creëren dat 100 jaar bestaat, gaat niet over het bereiken van een eindpunt over 100 jaar. Het gaat om een lange levensduur; een bedrijf laten groeien dat sterk, iconisch en duurzaam is.  

Wij richten ons op groei in zowel capaciteit als schaal binnen onze bestaande markten. We breiden ons netwerk ook snel uit naar nieuwe gebieden. Naarmate de nieuwe handelsnaties in de wereld opkomen, zal Mainfreight er zijn om te voldoen aan de vraag naar wereldwijde logistiek.  

Om onze doelen en ambities te bereiken, weten we dat we de volgende generatie slimme, frisdenkende en mondiaal bewuste leiders moeten aantrekken en ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons bedrijf naar de toekomst kunnen leiden.