Onze Activiteiten:

Presentatie (NL)
Woensdag, 11.15 - 12.00 uur
Wijn & Spijs (NL, CV-selectie)
Woensdag, 13.45 - 14.30 uur
Accounting
Finance
IT
Merger & Acquisition

Stolwijk Kennisnetwerk

Kies vrijheid; kies Stolwijk Kennisnetwerk! 
Stolwijk Kennisnetwerk is een groep waarin verschillende specialisten vanuit accounting, HR, procesoptimalisatie en IT, integriteitsmanagement, herstructurering en acquisitieadvies met elkaar samenwerken. Ons kennisnetwerk vertegenwoordigd een aantal labels. Wanneer je bij ons werkt kun je niet alleen rekenen op de ondersteuning van je directe collega's, maar op de ondersteuning van alle 200 professionals met verschillende specialisaties die binnen Stolwijk Kennisnetwerk werken. Onze unieke samenwerkingsmethode zorgt ervoor dat we bedrijfsuitdagingen kunnen omzetten naar werkbare oplossingen. Het is voor ons net zo belangrijk dat we van elkaar leren. Desondanks of je in Zevenaar, Doetinchem of Wijchen werkt, we zijn allemaal één team en dat is te zien.  

Kom erachter welk label het beste bij jou past in onze presentatie 

Stolwijk Kelderman is gespecialiseerd in accounting en belastingen, maar opereert anders dan een traditioneel accountingbedrijf. We zijn gefocust op real-time inzichten en zorgen voor betrokkenheid bij onze klanten

Stolwijk Philipsen helpt lokale bedrijven met accounting, financiële administratie, loonadministratie en belastingadvies. 

Stolwijk vanWijk biedt klanten inzicht in investeringskeuzes, zoals rondom de aankoop of verkoopt van een bedrijf of divisie of tijdens een financiële of fiscale herstructurering. 

TLA Advies helpt bedrijven met “proactieve bedrijfsvoering”. Ze doen dit door procesoptimalisatie, IT en informatievoorziening, zodat klanten effectief en efficiënt hun bedrijfsinformatie kunnen gebruiken.