Onze Activiteiten:

Workshop (NL) (2 blokken)
Woensdag, 09.15 - 11.00 uur
Individueel gesprek (NL, CV-selectie)
Woensdag, 14.45 - 15.30 uur
HR
Strategic
Sustainability

ORGfit

Over ORGfit

ORGfit is een dynamisch adviesbureau dat bestaat uit 30 professionals. Dagelijks werken wij aan de meest uitdagende projecten met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Onze belangrijkste ervaringsgebieden zijn bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering, operationele processen en technologieën in de regio's Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Onze aanpak onderscheidt zich door de duurzame relaties die we aangaan met onze klanten en de consistente focus op het menselijke element van de verschillende projecten die we aanpakken. 

De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt willen we graag doortrekken naar de toekomst, daarom zijn we constant op zoek naar nieuw talent. Vooral jonge professionals die onze passie delen voor het helpen evolueren van organisaties, maar ook een kritische en frisse blik kunnen hebben op onze projecten. 

Als je bij ORGfit werkt, ga je zelf op zoek naar je talenten en interesses. Ligt jouw interesse bij projectmanagement of meer bij de ontwikkeling van een management dashboard? Misschien ben je wel de perfecte SCRUM master die een organisatie leidt tijdens een specifiek project? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb jij de ambitie om projectleider te worden? wil je leren hoe je de juiste vragen stelt, een duurzame oplossing creëert, met de klant praat en een project leidt? Doe dan mee tijdens de ORGfit workshop! Je gaat aan de slag met een uitdagende case en ervaart of jij de volgende ster van ORGfit zou kunnen zijn!

Heb je wat er voor nodig is?

Omdat onze projecten en opdrachtgevers zo divers zijn, kun je je eigen ontwikkelingspad bepalen. En als je er niet uitkomt, zijn je collega's meer dan welkom om je op weg te helpen. Ook bieden we de mogelijkheid om je kennis uit te breiden door cursussen te volgen of een opleiding te volgen. Dat kan binnen onze eigen ORGfit Acadamy of elders.

Deel je onze passie voor ontwikkeling, werk je het liefst in teamverband, maar heb je ook graag ruimte voor eigen initiatieven? Dan is ORGfit de plek om je carrière te starten!