In het kort...

Op beide dagen worden er verschillende activiteiten ondernomen waarbij studenten en bedrijven met elkaar in contact komen, zoals presentaties, workshops, individuele gesprekken en Wijn & Spijs. Bovendien is er rond de middag een bedrijvenmarkt en aan het eind van de dag een borrel waar men nog kan napraten over de dag. 

Het NCE is het resultaat van een bundeling van krachten tussen de studievereniging Synergy en de ESV die samen de studies bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, recht en management en international business administration vertegenwoordigen. De twee actieve studieverenigingen hebben respectievelijk 2000 en 900 leden en organiseren tal van activiteiten, zowel in de formele als informele sfeer. Door bundeling van beide verenigingen is er een multidisciplinair platform van studenten ontstaan. Het NCE is gericht op alle studenten van deze studies en specifiek op studenten die in het laatste jaar van hun bachelor of het masterjaar zitten.

COVID-19 

Voor de editie van het Nijmegen Career Event 2021 wordt er extra aandacht geschonken aan de meest actuele richtlijnen. Dit houdt in dat het NCE fysiek, met de dan geldende maatregelen, plaatsvindt. Geen reden om te twijfelen: schrijf je in!


Dit jaar vindt het NCE 2021 weer fysiek plaats, in het Sanadome. Studenten en bedrijven krijgen tijdig alle benodigde informatie toegestuurd over hoe het NCE 2021 dit jaar zal plaatsvinden afhankelijk van de COVID-19 maatregelen die dan gelden.

Dresscode

De dresscode voor het NCE is business formal. Dit betekent dat mannen in volledig pak komen met nette herenschoenen. We raden je aan om ook een das te dragen. Vrouwen worden verwacht een colbert, zakelijke jurk of blouse met broek, pantalon of rok te dragen (rokken en jurken tot de knie en gecombineerd met zwarte of neutrale kousen). Lage hakken zijn acceptabel. Deze dresscode zal je helpen om een betere indruk achter te laten op de bedrijven.