Nederlands
English
Menu

In het kort...

Op beide dagen worden er verschillende activiteiten ondernomen waarbij studenten en bedrijven met elkaar in contact komen, zoals presentaties, workshops, individuele gesprekken, Business Brunch en Wine & Dine. Bovendien is er rond de middag een bedrijvenmarkt en aan het eind van de dag een borrel waar men nog kan napraten over de dag. 

Het NCE is het resultaat van een bundeling van krachten tussen de studievereniging Synergy en de ESV die samen de studies bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, recht en management en international business administration vertegenwoordigen. De twee actieve studieverenigingen hebben respectievelijk 2300 en 900 leden en organiseren tal van activiteiten, zowel in de formele als informele sfeer. Door bundeling van beide verenigingen is er een multidisciplinair platform van studenten ontstaan. Het NCE is gericht op alle studenten van deze studies en specifiek op studenten die in het laatste jaar van hun bachelor of het masterjaar zitten.

Het NCE 2023 vindt plaats in het Sanadome in Nijmegen en is te bereiken per auto, trein en bus. Sanadome ligt op 8 minuten rijden vanaf de A73 en beschikt over een grote parkeerplaats. Ook is het mogelijk met het openbaar vervoer naar Sanadome te reizen. Treinstation Nijmegen Goffert ligt op 15 minuten loopafstand vanaf Sanadome. Daarnaast vertrekt bus 8 elke 15 minuten van Nijmegen Centraal naar bushalte Sanadome en van Sanadome naar Nijmegen Centraal.

Dresscode

De dresscode voor het NCE is business formal.