Nederlands
English
Menu

Commissie 2023 - 2024

Voorzitter: Amel Eilander
Penningmeester:   Jelle de Bruijn
Organisatie:
Isah Huijbregts & Lizza Corsen
Interne zaken:
Linde Verreck
Externe zaken:  

Layal Altinawi, Matthijs Bijvoets & Thijs Zoon

Voorzitter 

  Amel Eilander
 

Mijn naam is Amel Eilander en ik heb dit jaar de geweldige taak om voorzitter te zijn van de NCE-commissie. In de twee jaar dat ik nu studeer heb ik met veel enthousiaste studenten mogensamenwerken. Het wordt voor mijzelf ook steeds interessanter om te ontdekken wat voor carrièremogelijkheden er zijn. Het NCE is de uitgelezen kans voor studenten om in contact te komen met bedrijven binnen de economische en bedrijfskundige branche. 

Mijn taak binnen de commissie is om het overzicht te houden over de organisatie en ervoor te zorgen dat de commissie feilloos met elkaar samen werkt. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het Nijmegen Career Event 2024 en ik hoop jou daar dan ook zeker te zien! 

   

 

Penningmeester

  Jelle de Bruijn
 

Beste NCE-deelnemer, 

Ik ben Jelle de Bruijn en dit jaar vervul ik de rol van penningmeester binnen het Nijmegen Career Event. Als penningmeester draag ik onder andere zorg voor het financiële aspect van het NCE. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan jouw professionele ontwikkeling als student. 

Ik heb er alle vertrouwen in dat het NCE dit jaar weer een fantastisch evenement zal worden, vol kansen en betekenisvolle ontmoetingen. 

Ik zie je graag op locatie tijdens het Nijmegen Career Event 2024! 

Organisatie

  Lizza Corsen & Isah Huijbregts

 

Hallo allemaal, wij zijn Lizza Corsen en Isah Huijbregts en dit jaar bekleden wij de functie van organisatie NCE 2024.  

Dit jaar zullen wij alle praktische zaken omtrent het evenement regelen. Zo zullen we jullie mappen vullen met alle juiste documenten, kiezen we de goodies uit en onderhouden we het contact met Sanadome.  

We hebben er ontzettend veel zin in! En hopelijk kunnen we jullie NCE-ervaring van dit jaar zo fijn mogelijk maken!  

Tot op het evenement!  

 

Interne Zaken

  Linde Verreck

 

Hi! Mijn naam is Linde Verreck en dit jaar mag ik de functie interne zaken bekleden voor het NCE 2024. Mijn rol is om de communicatie en marketing omtrent het NCE 2024 in goede banen te leiden, en te zorgen dat jullie up-to-date blijven over de recente ontwikkelingen rondom het event. Dit wordt gedaan via de website en onze sociale mediakanalen (@nijmegencareerevent). Mijn doel is om jullie te enthousiasmeren om deel te nemen aan het evenement en op deze wijze mijn steentje bij te dragen aan jouw carrièreontwikkeling.  Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en er samen een succesvol NCE 2024 van te maken! 

 

Externe Zaken

 

Layal Altinawi, Matthijs Bijvoets & Thijs Zoon

Hoi! 

Wij zijn Layal, Matthijs en Thijs en wij gaan ons dit jaar bezighouden met de externe relaties binnen het Nijmegen Career Event. We zijn een mix van pre-master Bedrijfskunde, bachelor IBA en bachelor Economie en Bedrijfseconomie studenten. Hierdoor kunnen we onze verschillende expertises en interesses combineren om een mooi evenement neer te zetten! 

Onze sub-commissie is verantwoordelijk voor het benaderen en contact onderhouden van alle bedrijven die op het NCE komen. Aan ons dus de taak om een interessante en diverse groep aan bedrijven te verzamelen! We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen! 

 

 

Synergy & ESV

Study Association Synergy    

Heyendaalseweg 141.00.180     
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3615598
E: board@synergy.nu
W: www.synergy.nu

Studievereniging ESV

Heyendaalseweg 141.00.140
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3611929
E: info@esvnijmegen.nl
W: www.esvnijmegen.nl

 

Contact

Voor meer informatie en/of vragen over het Nijmegen Career Event kan je contact opnemen met de organisatie door te mailen naar info@nijmegencareerevent.nl.