Commissie 2020 - 2021

Voorzitter: Meike Janssen 
Penningmeester:   Jet Struik 
Organisatie: Anne Rutten, Taco Eijkelenkamp 
Interne zaken:

Yola Guiking, Teun van Kesteren, Rens Nagtegaal 

Externe zaken:   Heleen Kooij, Julia Moolenaar, Gijs Gerritsen

Voorzitter 

  Meike Janssen 
 

Hallo toekomstig deelnemer van het NCE! Mijn naam is Meike Janssen. Dit jaar heb ik de kans gekregen om voorzitter te zijn van het NCE. Binnen mijn vriendengroep neem ik graag het initiatief en organiseer ik alles met zorg en passie. Dit probeer ik ook zo te doen bij het organiseren van het NCE, waarbij ik alle ballen hoog probeer te houden. Ik bewaar het overzicht, stuur de subcommissies aan en probeer te ondersteunen waar dit kan. Daarnaast is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor het NCE. Het is een mooie kans om je te oriënteren binnen de wereld van de vele bedrijven en kansen in de “grote mensen wereld”. Kom een kijkje nemen en wie weet, ontmoet jij wel je nieuwe werkgever!

   

 

Penningmeester

Jet Struik

Hi! Ik ben Jet Struik, Economie en Bedrijfseconomie student en ik zal dit jaar voor het Nijmegen Career Event editie 2021 de financiën bijhouden als penningmeester. Dit doe ik met veel plezier en toewijding. Afgelopen twee jaren heb ik het NCE zowel fysiek als online mogen meemaken. Bij beide evenementen heb ik goed kunnen netwerken en ik heb er ook zeker zeer van kunnen genieten. Ik zie het NCE als het perfecte evenement voor zowel bedrijven als studenten om met elkaar in contact te komen. Ik heb heel erg veel zin om van het NCE 2021 wederom een onvergetelijk evenement te maken!

 

 Organisatie

  Anne Rutten, Taco Eijkelenkamp 

 

Hi toekomstige deelnemers van het NCE! Wij zijn Anne en Taco en wij vormen de subcommissie organisatie voor het NCE 2021. Het is onze taak om het event zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel voor studenten als voor organisaties. Dit houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor o.a. het overzien van de inschrijvingen, het maken van de persoonlijke roosters en het onderhouden van het contact met het Sanadome. Op de dag zelf hopen we natuurlijk dat alles goed verloopt, maar de problemen die op die dag voorkomen zullen wij proberen op te lossen. Dit kan gaan van mensen die verdwaald zijn naar de goede zaal wijzen tot het oplossen van technische problemen. Wij gaan in samenwerking met de overige subcommissies ons uiterste best doen om NCE 2021 tot groot succes te maken!

 

 

Interne Zaken

Yola Guiking, Teun van Kesteren, Rens Nagtegaal 

He daar, leuk dat je de website van het Nijmegen Career Event bezoekt! Wij, Yola Guiking, Teun van Kesteren en Rens Nagtegaal, zijn de interne zaken commissie van NCE 2021. Wij zijn verantwoordelijk voor het op de hoogte houden van iedereen buiten de organisatie over: onze plannen voor NCE 2021, waar we mee bezig zijn, hoe het evenement er uit gaat zien en wat jullie kunnen verwachten. Wij doen dit door: de website up to date te houden en het creëren van een tof magazine voor de deelnemers. Tenslotte zijn we te vinden op social media  (@nijmegencareerevent) om jullie mee te nemen in de reis naar NCE 2021. We hopen jullie via onze communicatie voor te bereiden op het NCE 2021 en hopen jullie daar te zien!  

 

 

 


 

Externe Zaken

 

Heleen Kooij, Julia Moolenaar, Gijs Gerritsen

Hoi! Wij zijn Heleen Kooij, Julia Moolenaar & Gijs Gerritsen. Aan ons de eervolle taak om de externe zaken op ons te nemen voor het Nijmegen Career Event 2021. Niet alleen zullen wij de schakel zijn met de deelnemende bedrijven, ook zullen wij een breed en divers scala aan bedrijven verzorgen op het evenement. We streven ernaar om u de mogelijkheid te bieden activiteiten bij te wonen van een organisatie die bij u past. Deze activiteiten variëren van het luisteren naar een presentatie, waarin de organisatie meer over zichzelf vertelt, tot het voeren van een één-op-één gesprek met een medewerker van de organisatie. Ook is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over de organisatie van uw interesse tijdens de informele wijn & spijs. 

Wij richten ons volledig op het opbouwen en onderhouden van een goede en duurzame relatie met de deelnemende organisaties. Dit betekent dat wij ons inzetten om hen zo goed mogelijk te begeleiden, zowel tijdens de dagen voorafgaand aan het evenement als tijdens het evenement zelf. We kijken er naar uit om u of uw organisatie te ontmoeten op dit aankomende Nijmeegse Carrière evenement.

 

 

Synergy & ESV

Study Association Synergy    

Heyendaalseweg 141.00.180     
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3615598
E: board@synergy.nu
W: www.synergy.nu

Studievereniging ESV

Heyendaalseweg 141.00.140
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3611929
E: info@esvnijmegen.nl
W: www.esvnijmegen.nl

 

Contact

Voor meer informatie en/of vragen over het Nijmegen Career Event kan je contact opnemen met de organisatie door te mailen naar info@nijmegencareerevent.nl.