Commissie 2021 - 2022

Voorzitter: Tim Peters 
Penningmeester:   Isabel Kist 
Organisatie: Floris Clement, Niek Gerritsen 
Interne zaken:

Nutsa Gudushauri, Melissa Lendering, Lotte Martens 

Externe zaken:   Carlijn de Smet, Diede Theunissen, Chiel Vrijburg

Voorzitter 

  Tim Peters
 

Hallo toekomstig deelnemer van het NCE! Ik ben Tim Peters. Dit jaar ben ik de voorzitter van het Nijmegen Career Event. Ik ben een persoon die energie krijgt van organiseren. Deze energie wil ik dit jaar inzetten om een geweldig career event te organiseren voor bedrijven en studenten. Binnen mijn functie bij het NCE bewaar ik het overzicht, stuur ik de subcommissies aan en probeer ik de subcommissies te ondersteunen waar dit kan. Dit jaar is mijn missie om de talentvolle studenten die de Radboud Universiteit rijk is, te verbinden met bedrijven in de zakelijke wereld. Het NCE is de perfecte mogelijkheid voor studenten om zich te oriënteren op het bedrijfsleven. Om deze reden wil ik zoveel mogelijk studenten enthousiasmeren het NCE te bezoeken. Wie weet ontmoet jij de perfecte match!

   

 

Penningmeester

  Isabel Kist 
 

Hi! Ik ben Isabel Kist, student Economie en Bedrijfseconomie. Voor het Nijmegen Career Event in 2022 zal ik de taak van penningmeester op mij nemen! Afgelopen jaar heb ik het Nijmegen Career Event fysiek mogen meemaken. Hierbij heb ik gezien wat voor een interessant, interactief en leerzaam evenement dit is. Voor studenten is dit evenement een goede manier om hun netwerk te verbreden en zich te oriënteren op de banenmarkt! Ik ben dan ook blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Ik hoop we van het NCE 2022 wederom een succesvol evenement kunnen maken.

Organisatie

  Floris Clement, Niek Gerritsen 

 

Beste toekomstige deelnemer! Wij zijn Floris Clement en Niek Gerritsen en wij vormen met veel enthousiasme de subcommissie organisatie voor het NCE van 2022. Op het NCE zijn er erg mooie kansen om te netwerken en vorm te geven aan je toekomst! Hierbij zullen wij gaan helpen door bijvoorbeeld planningen te maken en contact te onderhouden met het Sanadome. Op de dagen zelf zullen wij druk bezig zijn om alles in goede banen te leiden. Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je andere vragen, spreek ons dan vooral aan!
We hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen op het NCE 2022!

 

Interne Zaken

  Melissa Lendering, Lotte Martens, Nutsa Gudushauri

 

Hallo toekomstige deelnemers van Nijmegen Career Event! Wij heten je van harte welkom op onze website. Wij, Melissa Lendering, Lotte Martens en Nutsa Gudushauri, zijn de commissie interne zaken van NCE 2022. Het is onze verantwoordelijkheid om je voorafgaand aan en tijdens het Nijmegen Career Event op de hoogte te houden van alle informatie rondom de organisatie en plannen van het NCE 2022. Alle laatste informatie is te vinden op deze website, maar ook op onze social media platforms (Instagram (@nijmegencareerevent), LinkedIn, Facebook). We hopen jullie te helpen bij het voorbereiden en genieten van het Nijmegen Career Event!  

 

Externe Zaken

 

Chiel Vrijburg, Carlijn de Smet, Diede Theunissen

Hallo! Wij zijn Chiel Vrijburg, Carlijn de Smet en Diede Theunissen. Voor het Nijmegen Career Event 2022 hebben wij de eervolle taak van de externe zaken op ons genomen. Dit houdt in dat wij de schakel zijn met het diverse aanbod van deelnemende bedrijven die wij verzorgen op het evenement. We streven ernaar om u de mogelijkheid te bieden activiteiten bij te wonen van een organisatie die bij u past. Deze activiteiten variëren van het luisteren naar presentaties waarin organisaties meer over zichzelf zullen vertellen, tot het voeren van één-op-één gesprekken met een medewerker van een organisatie. Daarnaast kunt u ook meer komen te weten over de organisatie van uw interesse tijdens de informele activiteiten zoals de wijn & spijs, of borrel.
 
Wij zetten ons in om een zo goed mogelijke relatie met de deelnemende organisaties op te bouwen en te onderhouden. Concreet houdt dit in dat wij voorafgaand aan het evenement het aanspreekpunt zijn om al uw vragen weg te nemen en relevante informatie door te spelen. Tijdens het evenement begeleiden wij u, zodat wij samen op een geslaagd evenement terug kunnen blikken. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten tijdens het aanstaande Nijmegen Career Event!

 

 

Synergy & ESV

Study Association Synergy    

Heyendaalseweg 141.00.180     
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3615598
E: board@synergy.nu
W: www.synergy.nu

Studievereniging ESV

Heyendaalseweg 141.00.140
6525 AJ Nijmegen
T: 024-3611929
E: info@esvnijmegen.nl
W: www.esvnijmegen.nl

 

Contact

Voor meer informatie en/of vragen over het Nijmegen Career Event kan je contact opnemen met de organisatie door te mailen naar info@nijmegencareerevent.nl.