Onze Activiteiten:

Workshop (NL) (2 blokken)
Dinsdag, 13.45 - 15.30 uur
Wijn & Spijs (NL, CV-selectie)
Dinsdag, 15.45 - 16.30 uur
Accounting
Consulting

Baker Tilly

Over Baker Tilly

Baker Tilly lost de problemen op waarmee ondernemers te maken krijgen. Bij Baker Tilly zijn we meer dan alleen accountant en belastingadviseurs. Wij bieden een volledig pakket aan diensten, waaronder wettelijke controles, BTW-advies, arbeidsrechtadviezen, overnamebegeleiding, bedrijfswaarderingen, financiële staffing, IT-advies en bedrijfsstrategie.

Met de nadruk op de publieke sector en middelgrote particuliere ondernemingen, waaronder familiebedrijven, helpen wij onze cliënten bij het plannen en op koers houden om hun doelen te bereiken.

Door onze aanzienelijke kennis en ons uitgebreide professionele netwerk bieden wij het inzicht en het advies dat nodig is om nieuwe ideeën te inspireren en bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op datgene waar zij het beste in zijn: het runnen van de organisatie.

Dagelijks delen circa 810 professionals, verspreid over 14 kantoren in Nederland hun expertise met u en uw onderneming om directe oplossingen te bieden. Daarnaast is Baker Tilly Nederland een zelfstandig lid van Baker Tilly International. Dit netwerk omvat 123 gelijkgestemde, onafhankelijke organisaties in 148 landen met in totaal bijna 37.000 professionals.

Workshop 

Tijdens de workshop zal een recruiter iets vertellen over Baker Tilly en hoe het is om bij Baker Tilly te werken. Daarna nemen collega's van het bedrijf de studenten mee in een case waar zij op dat moment ook in de praktijk mee te maken hebben