Onze Activiteiten:

Presentatie (NL)
Dinsdag, 15.45 - 16.30 uur
Business
Consulting
Finance

gzicht

Over Gzicht

gzicht is een team van gedreven adviseurs met verschillende expertises. gzicht helpt organisaties in de zorg, overheid of het onderwijs om de snelheid van veranderingen bij te houden en complexe bedrijfsvoering vraagstukken op te lossen. De dienstverlening varieert van het ondersteunen van een medisch specialistisch bedrijf tot het begeleiden van gemeenten in het aanbesteden van zorg. We helpen de klant om meer grip te krijgen op haar bedrijfsvoering middels procesoptimalisaties en/of de implementatie van een financieel model. Dat doen we zowel in projectvorm als ad interim, tot het gewenste resultaat bereikt is.  

gzicht is een groeiend adviesbureau. Wij zijn doorlopend opzoek naar studenten die zichzelf willen ontwikkelen in het adviesvak, interesse hebben in financiële en bedrijfskundige vraagstukken. Jouw ontwikkeling op inhoud en vaardigheden staat hierin voorop. 

In de presentatie nemen we de studenten mee in wie gzicht is en wat we doen. We delen waarom we doen wat we doen en welke ontwikkelmogelijkheden we hierin bieden aan onze adviseurs.