Nederlands
English
Menu

Onze Activiteiten:

Workshop (EN) (2 blokken)
Woensdag, 10.15 - 12.00 uur
Individueel gesprek (NL + EN, CV-selectie)
Woensdag, 14.45 - 15.30 uur
Business
Consulting
HR
Strategic

IG&H

Over IG&H 

IG&H is een toonaangevend technologie adviesbureau, gespecialiseerd in de kleinhandel, financiën en gezondheidszorg. Door het zorgen voor bedrijfstransformaties waarbij er gekoppeld wordt tussen mensen, bedrijfsvoering en technologie, zijn we toegewijd aan het maken van een duurzame impact op de maatschappij. We geloven erin dat een sterke cultuur zorgt voor positieve uitkomsten. IG&H is gecertificeerd als een Great Place to Work.  

Waarom: ons doel is om het leven te verbeteren van miljoenen mensen en het verduurzamen van de maatschappij met behulp van  innovatie.  

Hoe: onze processen. We zorgen ervoor dat strategie werkt door het koppelen van mensen, bedrijfsvoering en technologie.  

Wat: onze missie. We helpen bedrijven te transformeren door ze te helpen met het definiëren, ontwerpen en bouwen van toekomstbestendige oplossingen en platformen.  

Je carrière starten bij IG&H 

Wil je je carrière starten binnen de consultancy? Als Business Analyst bij IG&H maak je impact bij toonaangevende bedrijven binnen en buiten Nederland. Ongeacht of je gaat werken voor organisaties binnen de gezondheidszorg, kleinhandel of financiële dienstverlening sector, je zal deze organisaties helpen met het zoeken naar antwoorden op nieuwe ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen in de markt. Als onderdeel van een integraal team van consultants zul je vanaf dag één meteen verantwoordelijkheden krijgen. Zo kun je onder andere bezig zijn met het ontwikkelen van een nieuwe strategie voor een klant, het implementeren van een advies en het integreren van nieuwe oplossingen. Of dat je in het kantoor van IG&H aan de slag gaat om nieuwe voorstellen te maken en een bijdrage te leveren aan IG&H's expertise.